Saturday, 17 September 2011

MENANGIS :'(

18 september 2011 ...tadi balik rumah sampai pkul 3pg dr pontian..badan penat rewang kat umah family angkat kat pontian . dah lah aku drive sorang2 jalan gelap.. seram je...hahaaha.. sampai je aku kat rumah aku baring kat katil tiba2 aku rindu kat bff aku ahmad amirudin .asal ea dia senyap je.. dia merajuk dgn aku ke?? dia marah bgn aku ke??aku msg dia tak reply pon.. risau gak aku.. aku pon online. aku tgk dia online kat fb.. aku bebual dgn dia , tanya knapa.. last2 dia jawap 'takde la..ko pon tau kan aku kesah kan pasal ko..bila aku tanye tu jawabla elok2 kalau ko takde mood pon.'.tu je..aku kesah pasal ko..paham??' hoho pasal tu rupanya.. aku marah dia aritu sbb dia tanya soalan kat aku..masa tu aku btol2 bengang dgn someone ni... hahhaa sorry mey.. pastu aku bebual dgn dia smua pasal aku ape yg jadi sbnrnya . tiba2 aku bkak lah cite pasal aku dgn dia . perbezaan aku dgn dia.. dari cerita masa skolah, abis skolah , family , aku dgn dia sampai lah skrg.. bebual punya bebual tiba2 sebak plak hati aku tiba2.. aku MENANGIS , semenjak 2 menjak ni senang betul air mata nak jatuh.. adehhhh.. aku tau dia care pasal aku..dia byk ajar aku tentang byk kelemahan aku..tegur aku ape yg tak betul, ape yg salah . HE NOT AS A FRIEND,BUT MORE THAN MY OWN BLOOD!!..bukan gay okayh.. jgn salah faham..hehehe.. lama bebual dgn dia sampai ke subuh.. tak sedar btol.. ape pon aku MENANGIS kerana aku gembira aku ada kawan yg baik mcm dia.. aku MENANGIS pon sbb aku dapat cerita segalanya dari A sampai Z . kawan ketawa senang kita cari kawan menyakitkan hati berjuta kita boleh jumpa tapi kawan MENANGIS susah kita nak jumpa nak dapat.. dia bagaikan seorang abang,kawan, sahabat,teman,kembar aku hingga keakhir hayat aku.. berbanyak terima kasih sbb jadi kawan aku dan kau anggap aku dah mcm kembar kau.. aku SAYANG kau SAHABAT!!!!! walaupun kita berjauhan kau saje tempat aku aku bercerita bila aku didalam kesedihan..kau je boleh dgr cerita2 aku.. takde orang lain lagi nak dgr.. THANKS AMEY :)

1 comment: