Sunday, 31 July 2011

GRADING!!!

AFIQAH AMRAN dia buat jurus 1 sampai 12 perfect.. senang cite takde salah dan cacat langsung tapi bila part jurus 13 je buat sampai 3 kali..rasanya lebih kot.. kesian punya pasal bg jugak dia peluang.. punya lah penat aku suh dia buat.. BOLEH PYQA BOLEH!!! PYQA BOLEH BUAT!!! ..aduuuhh dia boleh ckp MEMANG TAK BOLEH LAH BANG.....geram btol aku dgn dia ni mcm nak je aku cubit pipi dia... last2 ajar lah yg paling senang.. alhamdulillah dia LULUS dgn cemerlang.. lega rasanya.. TAHNIAH dapat naik BLUE BELT!!!


SHARINA SAZALI dia buat jurus 1 smpi 13 takde masalah bg dia tapi ABANG aku cakap dia byk kurang lagi.. tapi takpe dia dah buat yg terbaik..sekali test je dah boleh buat semua.. ALHAMDULIILAH dia pun LULUS  dengan cemerlangnya.. lepas ni boleh blaja yg baru pulak yeee... TAHNIAH dapat naik
BLUE BELT.. teruskan usaha anda berdua..


last skali lepas ni AFIQAH AMRAN dan SHARINA SAZALI kena buat latihan buah pukul berdua jelah ye... pasanan ABANG!!! tak nak gaduh2 lagi.. BERDAMAI lah ye.. tu lagi baik..
yg penting korang 2 ORANG  paling terbaik.. PEACE NO WAR!!!!

No comments:

Post a Comment