Thursday, 21 March 2013

HELLLLLOOOOOOOOO :D

assalamulaikum.. rasanya dah lama kot aku tak update blog aku ni.. sebab kalau bukak pon tak tau nak tulis ape.. hari ni result spm keluar.. junior2 aku ramai yang lulus dengan cemerlang..rindu sangat nak mengajar diorang mcm dulu... rindu kat paa achik dekja skin haa pyqa am pyqa nani fyna nana... skrg yang ade tinggal qila dengan dina je..yang lain pon aku tak rapat mcm mana aku rapat dengan senior2 diorg... nak jugak rasa lepak dengan diorg tapi masing2 busy kan... macam mana nak lepak... yang jumpa pon skin je yang lain ntah hilang kemana.. fyyna yang rumah dekat pon takde jumpa... harap satu hari nanti kita dapat jumopa ramai2 ok.. sebab abg rindu nak lepak nak menganjing dengan korg sama2... nak2 dekjaa... kaki menganjing no 1..hahhaha.. k lah takde ape yang nak dibualkan.. yang penting aku rindu kat junior2 aku..hehehe... dadaaaaaa :)