Sunday, 31 July 2011

GRADING!!!

AFIQAH AMRAN dia buat jurus 1 sampai 12 perfect.. senang cite takde salah dan cacat langsung tapi bila part jurus 13 je buat sampai 3 kali..rasanya lebih kot.. kesian punya pasal bg jugak dia peluang.. punya lah penat aku suh dia buat.. BOLEH PYQA BOLEH!!! PYQA BOLEH BUAT!!! ..aduuuhh dia boleh ckp MEMANG TAK BOLEH LAH BANG.....geram btol aku dgn dia ni mcm nak je aku cubit pipi dia... last2 ajar lah yg paling senang.. alhamdulillah dia LULUS dgn cemerlang.. lega rasanya.. TAHNIAH dapat naik BLUE BELT!!!


SHARINA SAZALI dia buat jurus 1 smpi 13 takde masalah bg dia tapi ABANG aku cakap dia byk kurang lagi.. tapi takpe dia dah buat yg terbaik..sekali test je dah boleh buat semua.. ALHAMDULIILAH dia pun LULUS  dengan cemerlangnya.. lepas ni boleh blaja yg baru pulak yeee... TAHNIAH dapat naik
BLUE BELT.. teruskan usaha anda berdua..


last skali lepas ni AFIQAH AMRAN dan SHARINA SAZALI kena buat latihan buah pukul berdua jelah ye... pasanan ABANG!!! tak nak gaduh2 lagi.. BERDAMAI lah ye.. tu lagi baik..
yg penting korang 2 ORANG  paling terbaik.. PEACE NO WAR!!!!

Monday, 18 July 2011

ARRRRHHHHHHHHHHHH......





ape yg aku buat ni btol ke??? kembali mengajar semula ??? ape aku bwat b4 ni silap besar ke???
yes memang aku sayang diorg sbb dah lama aku jaga diorg tp aku mesti malu.. aku dah ckp aku tak kan mengajar diorg lagi.. malulah aku.. tebal lah muka aku..nk ke antara diorg nk terima aku lagi hah???
takpe ape org nak kata kat aku kata lah.. aku sedia dgr.. aku dah suh mereka berjanji jika aku kecewa pasni aku tak akan ajar lagi dan mereka berjanji akan lebih berdisiplin... ok ni yg terakhir kali.. aku terpaksa amik tanggungjawab ni sbb ada sorg lagi plak tak nak ajar diorg . ckp aku ni abg kesayangan diorg lah.. ape lah..itu lah ini lah...dia cm takde makna lagi lah.. come on lah kita satu pasukan patutnya kita kuat kan lagi pasukan kita yg nak roboh ni...addduuuuiii terpaksa jugak lah aku bkorban demi budak2 degil dan susah nak dgr nasihat org.. aku akan cuba pulihkan keadaan mcm sedia kala.. dan aku akan fokus pada budak2 yg btol2 nak blaja je.. yg rasa tak penting aku tak ajar.. malas... yg btol2 srius dalam silat je aku akan ajar... so SKIN! DEKJA! PYQA! AM FYNA! ACHIK!!! WATCHED OUT YUHHH!!!! START FROM NOW  SAYA ADDIN OTHMAN AKAN TEGAS DAN SERIOUS SEPANJANG MASA OK.. TIME TRAINING TIADA EXCUSE LAGI..  CABARAN BESAR MENANTI ANDA SEMUA..

Saturday, 16 July 2011

KEJAYAN BERMULA DARI SINI .



                            setiap kejayaan yg kita nak lakarkan smuanya bermula dari sini... :)-

Thursday, 14 July 2011

SELAMAT TINGGAL SEMUA :'(



selamat tinggal adik2 abang semua.. seronok dapat kenal dengan korang semua... lepas ni korang cari lah cikgu yg lebih bagus dan lebih baik tuk melatih korang semua... mulai sekarang abang tak akan mengajar korang lagi.. tapi sebelum abang abg ucap selamat tinggal kat korang abg akan uruskan masalah silat kat skolah korang semua.. gambar2 kat atas smua kenangan buat abang.. abang sayang korang abang sayang nak tinggalkan korang tapi abang tak tahan nak tanggung banyak masalah.. maafkan abang.. segala ape2 hal lepas ni sila jumpa abang indera okay.. abang dah tak jaga korang lagi...SKIN sorry k abg dah tak ajr skin lagi.. skin blaja lah mane skin nak blaja ye...abg ajar blom power lagi kan?? teruskan usaha.. ramai lagi boleh ajar skin ... HAA dgn ACHIK klau rasa silat membosankan tak payah lah main silat..terusan main netball..korang lebih berbakat kat sana.. PYQA AM, FYNA DAN PYQA NANI klau rasa korang nak teruskan dgn jurus wajib korang berlatih la ye.. anis,ain hyd ade..diorg boleh ajar korg.. NANA lepas ni ckp tak nak masuk silat kan?? ok terserah.. sbb abg dah tak jaga lagi.. klau abg jaga korg lagi myb abg akan halang korg dari keluar dr silat .. QILA abg mintak maaf byk2 klau sbb byk marah qila ,slalu bg qila menangis.. abg buat mcm tu sbb nak qila berjaya..tu saja.. PAA DGN DEKJA pon abg mintak maaf k klau abg ade marah2 ke buatt salah ke dgn korg.. paa lebih berbakat dalam hoki.. dekja pon  ade softball.. ntah btol ke tak abg tulis tu... korg boleh mahirkan sukan lain dari silat klau rasa silat tak boleh gi jauh... ZAIMAH abg mintak maaf klau abg ade buat salah dgn zaimah.. abg kecik kan hati zaimah.. abg mengaku abg yg salah.. maafkan kesalahan abg dari mula zaimah masuk silat sampai lah zaimah tak datang silat langsung... tak ada ape yg dapat membanggakan abg selain kejayaan korg semua.. abg akan ingat kenangan dgn korang semua...abg mintak maaf kalau abg ade cakap belakang pasal korg ke.. harap korang dapat maafkan abg... SELAMAT TINGGAL ADIK2 ABG. SELAMAT TINGGAL CERRY JUNE. SELAMAT TINGGAL PAHLAWAN. SELAMAT TINGGAL SIGS 2007-2011
                                                 
                                                   SELAMAT TINGGAL SEMUA :'(


8 GOLD MEDAL!!!! PERTAMA DAN YANG TERAKHIR BUAT AKU... INI CUKUP MEMBANGGAKAN AKU SAMPAI AKU JADI MCM NI....



NI JANJI AKU KAT JUNIOR... 8 GOLD MEDAL.. KASI BOTAK KEPALA...
KENANGAN NI TAK AKAN DAPAT AKU LUPAKAN SAMPAI AKU MATI!!!!
TERIMA KASIH PADA SEMUA YG MEMBANTU AKU DR FIRST AKU AJAR SIGS SAMPAI LAH SKRG 2011.. AKU AMAT MENGHARGAINYA...

                                                                   SEKIAN!!!