Thursday, 14 July 2011

SELAMAT TINGGAL SEMUA :'(



selamat tinggal adik2 abang semua.. seronok dapat kenal dengan korang semua... lepas ni korang cari lah cikgu yg lebih bagus dan lebih baik tuk melatih korang semua... mulai sekarang abang tak akan mengajar korang lagi.. tapi sebelum abang abg ucap selamat tinggal kat korang abg akan uruskan masalah silat kat skolah korang semua.. gambar2 kat atas smua kenangan buat abang.. abang sayang korang abang sayang nak tinggalkan korang tapi abang tak tahan nak tanggung banyak masalah.. maafkan abang.. segala ape2 hal lepas ni sila jumpa abang indera okay.. abang dah tak jaga korang lagi...SKIN sorry k abg dah tak ajr skin lagi.. skin blaja lah mane skin nak blaja ye...abg ajar blom power lagi kan?? teruskan usaha.. ramai lagi boleh ajar skin ... HAA dgn ACHIK klau rasa silat membosankan tak payah lah main silat..terusan main netball..korang lebih berbakat kat sana.. PYQA AM, FYNA DAN PYQA NANI klau rasa korang nak teruskan dgn jurus wajib korang berlatih la ye.. anis,ain hyd ade..diorg boleh ajar korg.. NANA lepas ni ckp tak nak masuk silat kan?? ok terserah.. sbb abg dah tak jaga lagi.. klau abg jaga korg lagi myb abg akan halang korg dari keluar dr silat .. QILA abg mintak maaf byk2 klau sbb byk marah qila ,slalu bg qila menangis.. abg buat mcm tu sbb nak qila berjaya..tu saja.. PAA DGN DEKJA pon abg mintak maaf k klau abg ade marah2 ke buatt salah ke dgn korg.. paa lebih berbakat dalam hoki.. dekja pon  ade softball.. ntah btol ke tak abg tulis tu... korg boleh mahirkan sukan lain dari silat klau rasa silat tak boleh gi jauh... ZAIMAH abg mintak maaf klau abg ade buat salah dgn zaimah.. abg kecik kan hati zaimah.. abg mengaku abg yg salah.. maafkan kesalahan abg dari mula zaimah masuk silat sampai lah zaimah tak datang silat langsung... tak ada ape yg dapat membanggakan abg selain kejayaan korg semua.. abg akan ingat kenangan dgn korang semua...abg mintak maaf kalau abg ade cakap belakang pasal korg ke.. harap korang dapat maafkan abg... SELAMAT TINGGAL ADIK2 ABG. SELAMAT TINGGAL CERRY JUNE. SELAMAT TINGGAL PAHLAWAN. SELAMAT TINGGAL SIGS 2007-2011
                                                 
                                                   SELAMAT TINGGAL SEMUA :'(


8 GOLD MEDAL!!!! PERTAMA DAN YANG TERAKHIR BUAT AKU... INI CUKUP MEMBANGGAKAN AKU SAMPAI AKU JADI MCM NI....



NI JANJI AKU KAT JUNIOR... 8 GOLD MEDAL.. KASI BOTAK KEPALA...
KENANGAN NI TAK AKAN DAPAT AKU LUPAKAN SAMPAI AKU MATI!!!!
TERIMA KASIH PADA SEMUA YG MEMBANTU AKU DR FIRST AKU AJAR SIGS SAMPAI LAH SKRG 2011.. AKU AMAT MENGHARGAINYA...

                                                                   SEKIAN!!!

1 comment: