Friday, 5 April 2013

ADAKAH INI CINTA ???


cinta ??? ouhhh dah lama rasanya tak merasa apa itu cinta... dah lama jugak tak rasa mcm mana bercinta...dah lama rasanya hati ini tak dimiliki.. secara tiba2 hati ni mcm suka kat someone yang aku sendiri tak sedar dan tak sangka aku bley suka kat dia... OMG!!!! apa ni ?? adakah ini cinta ??? atau sekali lalu je terfikir... dia kirakan kawan aku jugak.. tu yang rasa mcm aku sendiri pon rasa terkejut.... tapi kalau itu jodoh aku terima... aku terima sahaja takdir yang allah tentukan.. aku terasa macam ingin memikat dia tapi tu lah rasa macam berat plak... dah terbiasa kau aku dia kan..mcm mana lah aku nak mulakan.. nnt dah jadi mcm sembilu ar plak...hahahha...  alah aku pon tak tau hati dia mcm mana... silap2 aku berangan sorg2 jelah.. kalau aku bgtau dia ni mesti terkejut abis dia... tu yang rasa cm takut bengang je aku nnt...hahahha... tengok dari segi respon mcm takde... asyik aku je start dulu... dia cm takde rasa ape pon.. kang kalau madah aku je start dulu nampak sgt aku melebih nnt... haiiihhh susah ler mcm ni... takpe lah berserah je... apa jadi nnt terima jelah.. org ckp tak cuba tak tau dah cuba baru tau malu...hehhehehe.. bebel panjang2 pon tak guna.. doa byk2 semoga diketemukan jodoh yang sesuai.. jodoh pertemuan ajal maut allah yang tentukan... apa2 pon berserah... :)

Thursday, 21 March 2013

HELLLLLOOOOOOOOO :D

assalamulaikum.. rasanya dah lama kot aku tak update blog aku ni.. sebab kalau bukak pon tak tau nak tulis ape.. hari ni result spm keluar.. junior2 aku ramai yang lulus dengan cemerlang..rindu sangat nak mengajar diorang mcm dulu... rindu kat paa achik dekja skin haa pyqa am pyqa nani fyna nana... skrg yang ade tinggal qila dengan dina je..yang lain pon aku tak rapat mcm mana aku rapat dengan senior2 diorg... nak jugak rasa lepak dengan diorg tapi masing2 busy kan... macam mana nak lepak... yang jumpa pon skin je yang lain ntah hilang kemana.. fyyna yang rumah dekat pon takde jumpa... harap satu hari nanti kita dapat jumopa ramai2 ok.. sebab abg rindu nak lepak nak menganjing dengan korg sama2... nak2 dekjaa... kaki menganjing no 1..hahhaha.. k lah takde ape yang nak dibualkan.. yang penting aku rindu kat junior2 aku..hehehe... dadaaaaaa :)