Thursday, 5 April 2012

biar hilang semuanya :'(

start 14 april 2012 aku benti keje... bermulah hidup baru... cari kerja lain plak aku pasni.. nak keje ape lah aku pasni...mcm2 yg ade kat kpala otak ni pk nak keje ape.. takut tempat kerja jauh satu hal..takut gaji kecik satu hal.. paling2 dapat gaji RM3500 sebulan pon dah cukup... cepat sikit aku kawin..hehehhe... company premas dah aku tinggalkan..ni wilson plak aku nak tinggalkan..sbb gaji tak gerek arrr... harap2 dapat kerja yg lagi baik ar pasni... kemana saja pon aku redah janji singapore..TEMPINES? JURONG? BUKIT BATOK? BUKIT MERAH? BUKIT PANJANG? TUAS?? mana2 je janji spore mari.... 


SILAT????? entahlah rasanya dah tiba masa untuk aku undurkan diri dalam ilmu persilatan kot..tumpu kat kerja dan masa depan pon cantik..silat tak mendatangkan duit pon..kuar tenaga dan duit ade ar...nak kata minat tu mmg aku minat... sgt minat dgn silat.. aku ajar pon sanggup tak mintak duit yuran sbb terlalu minat dgn silat.. tapi klau akubteruskan jugak aku yg teruk nnt... baik aku pk masa depan lagi baik...

\
PEREMPUAN????? ohhh susah nak cakap... ANIS sorry lah bukan saya nak sakitkan ati awak atau hancurkan harapan yg salama ni awak harapkan tapi saya tak tahan dari dulu klau kita bersama tak pnah nak bahagia... kita still boleh berkawan sampai bila2 tp kawan je tak lebih... sayang saya hanya seorang kawan tak lebih.. NADIAH sorry jugak lah sbb saya rasa kita tak sepadan..antara kita jauh berbeza..awak complete package . cantik, anak org senang, awak boleh dapat lagi baik dr saya.. saya tak sebaik yg awak sangka...yaaa dulu saya terlalu harap pada awak tp mungkin awak tak nampak isi hati saya... awak still hope pada amey sedangkan sy layan awak mcm org bodoh...


BFF???? hahahha amey ? entahlah aku tak tau sape yg sakitkan hati sape ..masing2 bengang... aku tau perangai dia mcm mana dia pon tau perangai aku mcm mana... aku susah nak mintak tolong dia tapi kalau tak boleh tolong ckp awal2 biar aku usaha sniri... aku bukan nak menyusahkan dia . aku phm keadaan dia time tu... mungkin dia bengang dgn aku sbb aku amik sijil kat umah dia tanpa pengetahuan dia.. dan satu lagi mungkin aku tertengking mashe.. bukan sengaja tapi just gurau... sorry ar mey aku akui tu salah aku..salah besar kot... dah lah lagi pon dah lama benda tu..lupakan jelah... rindu kat kau mey.. rindu nak nyanyi lagu ayu sama2 dgn kau... rindu smua tu..:'(
 

BFF KAT TEMPAT KERJA????? owh najib... setahun bersama dgn kau doe... lepas ni aku hilang kawan baik mcm kau... kau susah kau tolong aku.. aku susah kau tolong aku.. kau tak pernah berkira pasal nak beli air, beli makan masa kerja... nak kira susah aku nak dapat member kat spore sebaik kau doe.. org spore byk cam shial tapi sumpah kau lain dari yg lain.. walaupun kau dah 30 tp kau nampak lagi muda dr aku.... hahaha klau kau baca mesti kau kembang semangkok...hahahha... harap nnt aku dah benti keje kau dah benti keje kita still contact walaupun dah tak sama kerja... if aku datang spore kau tolong aku k. kau datang johor sumpah aku tolong kau...hehehhe... mesti aku rindu kau bila aku dah benti keje... :'(


AKU????? mcm ni jelah... sentiasa hati senang walaupun dalam hati banyak sakit ,terluka . mcm2 lah.. hidup harus diteruskan walaupun banyak benda yg kita sayang , rindu hilang mcm tu je... aku harap aku akan lagi sucses dalam hidup dan kerjaya aku.. AMINNNNNNNNN ;)

1 comment: